EXCLUSIEVE DRESSUUR ZADELS

Graziozo heeft een assortiment van exclusieve dressuurzadels. Gemaakt van de best beschikbare materialen en volledig aanpasbaar aan paard en ruiter. Daarnaast hebben wij regelmatig tweedehands en/of demozadels op voorraad. Neem hiervoor contact met ons op. Wil je meer informatie over onze zadels of wil je een zadel passen? Bel ons dan op +31 [0]6 5152 6812 of mail naar jose.veltman@graziozo.com.

Maak nu een gratis pasafspraak

Benieuwd naar hoe een zadel van Graziozo de beleving van paard en ruiter verbeterd kan worden? Maak dan nu een geheel gratis en vrijblijvende pasafspraak! Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak op locatie te maken.

Vul je naam en e-mailadres in

VERREZI

Dankzij de zachte, diepe zit wordt je bekken in de neutrale positie geplaatst en kun je optimaal de beweging van je paard volgen. Al onze zadels zijn voorzien van een smal gevoel en een zachte zit. En van een verstelbare beugelriemhaak. Het zadel sluit overal aan bij jou als ruiter optimaal te ondersteunen zonder je in een positie te dwingen. Dit zadel is geschikt voor paarden met een rechte rug. Dit beoordelen wij dynamisch waarbij de rug dus op de poetsplaats anders kan lijken als wanneer het paard zijn rug op de juiste manier gebruikt. Het beoordelen welke boom voor jouw paard het meest geschikt is zullen wij voor jou bepalen. Bij het aanmeten hebben wij de opties voor allerlei modellen en diverse type kussens. De boom is onbeperkt aanpasbaar. Ook worden de lengte en de breedte van de kussens volledig op maat gemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van het draagvlak van je paard om zo het ruitergewicht zo goed mogelijk te verdelen. Dus al onze modellen zijn er ook voor hele korte paarden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor je naar een ander paard over moet stappen is er de mogelijkheid om de kussens te vervangen en deze weer optimaal te maken voor je nieuwe paard. Doordat we de ruiter uitgebreid opmeten en wij een zadel maken welke naadloos aansluit bij jou als ruiter is ook de lengte van het knieblok, de positie en de hoek van het knieblok maatwerk. Natuurlijk is het zweetblad in diverse lengtes verkrijgbaar en bepalen we welk singelsysteem het beste past bij jou paard. Wij maken gebruik van diverse pakketten voor het pasconsult waarbij er de mogelijkheid is om tijdens het consult gebruik te maken van de flexsaddle en de bekkenfysiotherapeut Wij nemen alle tijd voor jou en je paard. De pasconsulten zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als kers op te taart mag je natuurlijk de kleuren van het leer en de stiksels bepalen. Bij aanschaf zadel is er de mogelijkheid om eenmalig één InsertZ voor €44,95 te kiezen i.p.v. €89,95 of twee InsertZ extra voor €74,95 i.p.v. €179,95. Wie weet tot snel!

€ 3.329,-

Meer info

De boom is van kunststof en is flexibel. Dit is extra comfortabel voor paard en ruiter. De boom is verstelbaar dus als jouw paard verandert, is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal voor meer comfort. Daarnaast is het zadel met wol gevuld voor een zachte en comfortabele zit. De beenpositie van de ruiter wordt bepaald met een paszadel door middel van knieblokken met klitteband. Op het uiteindelijke zadel komen de knieblokken natuurlijk vast te zitten aan het zweetblad.

Bestel een VERREZI zadel

REZZO

Onze zadels zijn voorzien van een smal gevoel en een zachte zit. Alle modellen zijn voorzien van een verstelbare beugelriemhaak. Bij het aanmeten houden we rekening met de behoefte van je paard en zijn er voor alle modellen een groot aantal opties in modellen kussens verkrijgbaar om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ook wordt de lengte en de breedte van de kussens volledig op maat gemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van het draagvlak van je paard om zo het ruitergewicht zo optimaal mogelijk te verdelen. Al onze modellen zijn er ook voor hele korte paarden. Doordat we de ruiter uitgebreid opmeten en wij een zadel maken welke naadloos aansluit bij jou als ruiter zullen wij ook de lengte, positie, hoek van het knieblok samen met jou bepalen. Natuurlijk is het zweetblad in diverse lengtes verkrijgbaar en bepalen we welk singelsysteem het beste past bij je paard. De Rezzo heeft een diepe en zachte zitting voor veel comfort. De boom is geschikt voor wat smallere paarden. De boom is onbeperkt aanpasbaar en kan dus meegroeien. De vorm van de zitting resulteert in optimale stabiliteit tijdens het rijden. Dus je bekken worden in een neutrale positie gezet en zo kan je optimaal de beweging van je paard volgen. Wat niet alleen jou als ruiter comfortabel is maar ook zeker je paard ten goede zal komen. Vele fysiotherapeuten, osteopaten en klinieken gebruiken en adviseren de zadels van Graziozo. Wij maken gebruik van diverse pakketten voor het pasconsult waarbij er de mogelijkheid is om tijdens het consult gebruik te maken van de flexsaddle en de bekkenfysiotherapeut. Wij nemen alle tijd voor jou en je paard. De pasconsulten zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als kers op te taart mag je natuurlijk de kleuren van het leer en de stiksels bepalen. Bij aanschaf zadel is er de mogelijkheid om eenmalig één InsertZ voor €44,95 te kiezen i.p.v. €89,95 of twee InsertZ extra voor €74,95 i.p.v. €179,95. Wie weet tot snel!

€ 3.345,-

Meer info

De boom is verstelbaar dus als jouw paard verandert, is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor meer comfort. Daarnaast is het zadel wol gevuld. Dit zit is zacht en comfortabel. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. Dit zal als je het zadel bestelt, vast zitten op het zweetblad. Voorzien van ons gepatenteerde InsertZ systeem.

Bestel een REZZO zadel

VESSALO

Dankzij de zachte, halfdiepe zit wordt optimaal meebewegen gestimuleerd. Het zadel positioneert de ruiter, zodat je centraal kunt zitten en daarom de juiste beenhulpen kunt geven. Je moet het unieke gevoel van dit zadel zeker ervaren. Al onze zadels zijn voorzien van een smal gevoel en een zachte zit. Ook zijn al onze zadels voorzien van een verstelbare beugelriemhaak. Het zadel sluit overal aan bij jou als ruiter om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen zonder je in een positie te dwingen. De zit ondersteund je neutrale bekken positie. Dit zadel is geschikt voor paarden met een rechte rug. Dit beoordelen wij dynamisch waarbij de rug dus op de poetsplaats anders kan lijken als wanneer het paard onder het zadel loopt. Dit zullen wij beoordelen tijdens het pasconsult. Voor het aanmeten hebben wij de beschikking over een groot aantal modellen en type kussens. De boom is onbeperkt aanpasbaar. Ook worden de lengte en de breedte van de kussens volledig op maat gemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van het draagvlak van je paard om zo het ruitergewicht zo goed mogelijk te verdelen. Dus al onze modellen zijn er ook voor hele korte paarden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor je naar een ander paard over moet stappen is er de mogelijkheid om de kussens te vervangen en deze weer optimaal te maken voor je nieuwe paard. Doordat we de ruiter uitgebreid opmeten en het zadel dat wij maken naadloos aansluit bij jou als ruiter zullen wij ook rekening met de lengte van het knieblok, de positie en de hoek. Natuurlijk is het zweetblad in diverse lengtes verkrijgbaar en bepalen we welk singelsysteem het beste past bij jou paard. Wij maken gebruik van diverse pakketten voor het pasconsult waarbij er de mogelijkheid is om tijdens het consult gebruik te maken van de flexsaddle en de bekkenfysiotherapeut Wij nemen alle tijd voor jou en je paard. De pasconsulten zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als kers op te taart mag je natuurlijk de kleuren van het leer en de stiksels bepalen. Bij aanschaf zadel is er de mogelijkheid om eenmalig één InsertZ voor €44,95 te kiezen i.p.v. €89,95 of twee InsertZ extra voor €74,95 i.p.v. €179,95. Wie weet tot snel!

€ 3.445,-

Meer info

De boom is verstelbaar dus als jouw paard verandert, is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel en een verstelbare beugelriemhaak. Dit zal als je het zadel bestelt, vast zitten op het zweetblad. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel VESSALO zadel

DOMENICO

De Domenico is voorzien van een brede boom en boomtakken die naar achteren wijzen voor meer schoudervrijheid. Dit zadel geeft een smal gevoel voor de ruiter. De boom is verend afhankelijk van het gewicht van de ruiter. Wij maken gebruik van verstelbare beugelriemhaak wat veel extra comfort geeft. Het zadel sluit overal aan bij jou als ruiter om je optimaal te ondersteunen zonder je in een positie te dwingen. Het beoordelen welke boom voor jou paard het meest geschikt is zullen wij voor jou bepalen. Bij het aanmeten hebben wij de optie tot diverse modellen en type kussens. De boom is onbeperkt aanpasbaar. Ook worden de lengte en de breedte van de kussens volledig op maat gemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van het draagvlak van je paard om zo het ruitergewicht zo goed mogelijk te verdelen. Dus al onze modellen zijn er ook voor hele korte paarden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor je naar een ander paard over moet stappen is er de mogelijkheid om de kussens te vervangen en deze weer optimaal te maken voor je nieuwe paard. Doordat we de ruiter uitgebreid opmeten en wij een zadel maken die naadloos aansluit bij jou als ruiter is ook de lengte van het knieblok, de positie en de hoek van het knieblok maatwerk. Natuurlijk is het zweetblad in diverse lengtes verkrijgbaar en bepalen we welk singelsysteem het beste past bij jou paard. Wij maken gebruik van diverse pakketten voor het pasconsult waarbij er de mogelijkheid is om tijdens het consult gebruik te maken van de flexsaddle en de bekkenfysiotherapeut Wij nemen alle tijd voor jou en je paard. De pasconsulten zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als kers op te taart mag je natuurlijk de kleuren van het leer en de stiksels bepalen. Bij aanschaf zadel is er de mogelijkheid om eenmalig één InsertZ voor €44,95 te kiezen i.p.v. €89,95 of twee InsertZ extra voor €74,95 i.p.v. €179,95. Wie weet tot snel!

€ 3.595,-

Meer info

De boom is kunststof en verstelbaar dus als jouw paard verandert, is dit zadel weer aan te passen. De boompunten wijzen naar achteren en geeft jouw paard veel schoudervrijheid. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. De beugelriemhaken zijn verstelbaar. De boom is verstelbaar dus als jouw paard verandert, is dit zadel weer aan te passen. Dit zit is zacht en comfortabel. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel DOMENICO zadel

MILANO

De Milano is voorzien van een brede boom en boomtakken die naar achteren wijzen voor meer schoudervrijheid. Dit zadel geeft een smal gevoel voor de ruiter en heeft een open zit. De boom is verend afhankelijk van het gewicht van de ruiter. Wij maken gebruik van verstelbare beugelriemhaak wat veel extra comfort geeft. Het zadel sluit overal aan bij jou als ruiter om je optimaal te ondersteunen zonder je in een positie te dwingen. Het beoordelen welke boom voor jou paard het meest geschikt is zal ik voor jou bepalen. Bij het aanmeten hebben wij de opties voor allerlei modellen kussens en diverse type kussens. De boom is onbeperkt aanpasbaar. Ook worden de lengte en de breedte van de kussens volledig op maat gemaakt zodat er optimaal gebruik gemaakt wordt van het draagvlak van je paard om zo het ruitergewicht zo goed mogelijk te verdelen. Dus al onze modellen zijn er ook voor hele korte paarden. Mocht er onverhoopt iets gebeuren waardoor je naar een ander paard over moet stappen is er de mogelijkheid om de kussens te vervangen en deze weer optimaal te maken voor je nieuwe paard. Doordat we de ruiter uitgebreid opmeten en wij een zadel maken die naadloos aansluit bij jou als ruiter is ook de lengte van het knieblok, de positie en de hoek van het knieblok maatwerk. Natuurlijk is het zweetblad in diverse lengtes verkrijgbaar en bepalen we welk singelsysteem het beste past bij jou paard. Wij maken gebruik van diverse pakketten voor het pasconsult waarbij er de mogelijkheid is om tijdens het consult gebruik te maken van de flexsaddle en de bekkenfysiotherapeut Wij nemen alle tijd voor jou en je paard. De pasconsulten zullen ongeveer 2,5 tot 3 uur in beslag nemen. En als kers op te taart mag je natuurlijk de kleuren van het leer en de stiksels bepalen. Bij aanschaf zadel is er de mogelijkheid om eenmalig één InsertZ voor €44,95 te kiezen i.p.v. €89,95 of twee InsertZ extra voor €74,95 i.p.v. €179,95. Wie weet tot snel!

€ 3.695,-

Meer info

De Milano biedt extra vrijheid voor de schouders en past op de bredere paard terwijl het smalle gevoel voor de ruiter behouden blijft. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel MILANO zadel

De unieke eigenschappen van Graziozo

De zadels van Graziozo zijn voorzien van een aantal unieke eigenschappen, waarvan zowel je paard als jij als ruiter veel profijt heeft. Bekijk in de afbeelding hieronder welke eigenschappen in ieder zadel van Graziozo zijn verwerkt.