EXCLUSIEVE DRESSUUR ZADELS

Wij bieden een assortiment van exclusieve dressuurzadels. Gemaakt van de best beschikbare materialen en volledig aanpasbaar aan paard en ruiter. Daarnaast hebben wij regelmatig tweedehands en/of demozadels op voorraad. Neem hiervoor contact met ons op. Wil je meer informatie over onze zadels of wil je een zadel passen? Neem dan contact op met telefoon +31 [0]6 5152 6812 of per e-mail met jose.veltman@graziozo.com.

SENZA

Ons nieuwste model is de Senza. Dit zadel is de classic versie in onze collectie en is te koop voor 2995,-. Dit zadel is geschikt voor de moderne paarden met een redelijk rechte bovenlijn. De kussens van de Senza zijn ook geschikt voor de kortere paarden.

€ 3.095,-

Meer info

De boom is van kunststof en is flexibel. Dit is extra comfortabel voor paard en ruiter. De boom is verstelbaar dus als uw paard verandert is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal voor meer comfort. Daarnaast is het zadel met wol gevuld voor een zachte en comfortabele zit. De beenpositie van de ruiter wordt bepaald met een paszadel door middel van knieblokken met klitteband. Op het uiteindelijke zadel komen de knieblokken natuurlijk vast te zitten aan het zweetblad.

Bestel een SENZA zadel

REZZO

Al onze zadels zijn voorzien van een smalle twist en een zachte zit. De Rezzo heeft een extra diepe en zachte zitting voor veel comfort. De vorm van de zitting zorgt ervoor dat u centraal op uw paard kunt kunt zitten. Door de manier waardoor de zit is gemodelleerd wordt u maximaal ondersteund, wat resulteert in stabiliteit tijdens het rijden. Door de smalle twist zal het kantelen van uw bekken worden gestimuleerd waardoor uw hulp beter zal doorkomen.

€ 3.295,-

Meer info

De boom is verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor meer comfort. Daarnaast is het zadel wol gevuld. Dit zit is zacht en comfortabel. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. Dit zal als u het zadel besteld vast zitten op het zweetblad. Voorzien van ons gepatenteerde InsertZ systeem.

Bestel een REZZO zadel

VESSALO

Vanwege de zachte halfdiepe zit wordt optimaal meebewegen gestimuleerd. Het zadel positioneert de ruiter, zodat u centraal kunt zitten en daarom de juiste beenhulpen kan geven. Ondanks de diepe zit, voelt het niet opgesloten. U moet het unieke gevoel van dit zadel zeker ervaren.

€ 3.395,-

Meer info

De boom is verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel en een verstelbare beugelriemhaak. Dit zal als u het zadel besteld vast zitten op het zweetblad. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel VESSALO zadel

DOMENICO

Zelfs met een brede boom voor de meer rond en gespierde paarden heeft de Domenico, net als de Milano een smalle twist en een zachte zitting. Dit creëert openheid met op een intuïtieve manier. De Domenico biedt extra vrijheid voor de schouders en past op bredere paard terwijl het smalle gevoel voor de ruiter blijft.

€ 3.495,-

Meer info

De boom is kunststof en verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De boompunten wijzen naar achteren en geeft uw paard veel schoudervrijheid. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. De beugelriemhaken zijn verstelbaar. De boom is verstelbaar dus als uw paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. Dit zit is zacht en comfortabel. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel DOMENICO zadel

MILANO

Zelfs met een brede boom voor de meer rond en gespierde paarden heeft de Milano een smalle twist en een zachte zitting. Dit draagt bij aan het optimaal kunnen meebewegen van uw paard.

€ 3.545,-

Meer info

De Milano biedt extra vrijheid voor de schouders en past op de bredere paard terwijl het smalle gevoel voor de ruiter behouden blijft. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Bestel MILANO zadel

De unieke eigenschappen van Graziozo

De zadels van Graziozo zijn voorzien van een aantal unieke eigenschappen waardoor zowel paard als ruiter veel voordelen heeft. Bekijk hieronder welke eigenschappen in ieder zadel van Graziozo zijn verwerkt.