REZZO

Al onze zadels zijn voorzien van een smalle twist en een zachte zit. De Rezzo heeft een extra diepe en zachte zitting voor veel comfort. De vorm van de zitting zorgt ervoor dat u centraal op uw paard kunt kunt zitten. Door de manier waardoor de zit is gemodelleerd wordt u maximaal ondersteund, wat resulteert in stabiliteit tijdens het rijden. Door de smalle twist zal het kantelen van uw bekken worden gestimuleerd waardoor uw hulp beter zal doorkomen.

From €3.345,-

More info

De boom is verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor meer comfort. Daarnaast is het zadel wol gevuld. Dit zit is zacht en comfortabel. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. Dit zal als u het zadel besteld vast zitten op het zweetblad. Voorzien van ons gepatenteerde InsertZ systeem.

Order a REZZO saddle

VESSALO


Vanwege de zachte halfdiepe zit wordt optimaal meebewegen gestimuleerd. Het zadel positioneert de ruiter, zodat u centraal kunt zitten en daarom de juiste beenhulpen kan geven. Ondanks de diepe zit, voelt het niet opgesloten. U moet het unieke gevoel van dit zadel zeker ervaren.

From €3.445,-

More info

De boom is verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel en een verstelbare beugelriemhaak. Dit zal als u het zadel besteld vast zitten op het zweetblad. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Order a VESSALO saddle

DOMENICO


Zelfs met een brede boom voor de meer rond en gespierde paarden heeft de Domenico, net als de Milano een smalle twist en een zachte zitting. Dit creëert openheid met op een intuïtieve manier. De Domenico biedt extra vrijheid voor de schouders en past op bredere paard terwijl het smalle gevoel voor de ruiter blijft.

From €3.595,-

More info

De boom is kunststof en verstelbaar dus als u paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. De boompunten wijzen naar achteren en geeft uw paard veel schoudervrijheid. De kussens zijn voorzien van een tempur materiaal in de kussens voor een optimale drukverdeling. De beenpositie wordt bepaald door middel van klittenband knieblokken op het paszadel. De beugelriemhaken zijn verstelbaar. De boom is verstelbaar dus als uw paard veranderd is dit zadel weer aan te passen. Dit zit is zacht en comfortabel. Het zadel is gemaakt van Italiaans kalfsleer. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Order a DOMENICO saddle

MILANO


Zelfs met een brede boom voor de meer rond en gespierde paarden heeft de Milano een smalle twist en een zachte zitting. Dit draagt bij aan het optimaal kunnen meebewegen van uw paard.

From €3.695,-

More info

De Milano biedt extra vrijheid voor de schouders en past op de bredere paard terwijl het smalle gevoel voor de ruiter behouden blijft. Ook geschikt voor kortere paarden. Voorzien van ons InsertZ systeem.

Order a MILANO saddle